Over NATUURLIJK

NATUURLIJK betekent wonen in het groen, waar je huis net zo ‘groen’ is. In deze comfortabele sociale huurwoningen op De Kleine Aarde voelt iedereen zich thuis.

In dit wooncomplex worden de allernieuwste technieken toegepast, waardoor jij superenergiezuinig leeft, zonder in te leveren op comfort. Een lange, hete douche na een flinke work-out? Dat kan zonder schuldgevoel! En, in de winter zit je lekker in een warm huis, terwijl je uitkijkt over de bevroren vijver in je achtertuin. Klinkt goed toch?

Innovatief wonen? Natuurlijk!
Hoe je die innovatieve technieken terugziet in je dagelijkse leven? Bijvoorbeeld door ingebouwde oplossingen die regenwater filteren en (op milieuvriendelijke wijze opgewekte) energie opslaan.

Ook bij het bouwen van NATUURLIJK kiezen we bewust voor natuurlijke en lokale materialen met een lange levensduur. Het pand wordt gebouwd met massief hout: dat is beter voor het milieu én gezonder voor de bewoner! Alle toegepaste materialen zijn van begin tot eind circulair. Hiermee past NATUURLIJK perfect in de toekomst én in zijn groene omgeving.

Samenwonen in het groen? Natuurlijk!
Samen met je buren ontdek je hoe gemakkelijk het is om energiezuinig te wonen in een ultramodern gebouw. Hier draag je geen geitenwollensokken, maar Happy Socks!

In onderstaande video vertelt Rob Dekker, directeur bestuurder van Woonstichting JOOST, in een notendop waarom NATUURLIJK zo’n bijzonder woongebouw is. 

Meer weten
over NATUURLIJK?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte

Partners